به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، نشست تشریح برنامه های ششمین همایش بین المللی «بیدل دهلوی» با حضور هادی سعیدی کیاسری، مدیرعامل بنیاد بیدل دهلوی و مرتضی صداقت گو، دبیر اجرایی این همایش، امروز هشتم دی ماه در محل بنیاد بیدل دهلوی برگزار شد.
بیدل دهلوی دلباخته خاندان پیامبر اسلام (ص) بود
هادی سعیدی کیاسری، مدیرعامل بنیاد بیدل دهلوی در این نشست با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درباره بررسی دقیق جایگاه ایران در فرهنگ جهان، گفت: بیدل دهلوی در زمره شاعرانی است که هم زبان پارسی را توسعه بخشید و هم دلباخته خاندان پیامبر اسلام (ص) بود.
مدیرعامل بنیاد بیدل دهلوی خاطرنشان کرد: بیدل دهلوی اشعار فراوانی در مدح اهل بیت(ع) به ویژه در وصف امیرالمومنین علی (ع) و در رثای حضرت سیدالشهدا(ع) سروده است که در این همایش مورد بررسی قرار می گیرد.
کیاسری با اشاره به ارسال ۱۶۰ مقاله به دبیرخانه این همایش، گفت: علاوه بر ارتقای سطح کمی، شاهد ارتقای کیفی این رویداد نیز هستیم.
بیدل دهلوی اشعار فراوانی در مدح امیرالمومنین علی (ع) و رثای حضرت سیدالشهدا (ع) سروده است
مرتضی صداقت گو، دبیر اجرایی همایش بین المللی «عرس بیدل» نیز با اشاره به برگزاری این همایش در روزهای ۲۱ تا ۲۳ دی ماه در بلدیه میدان امام خمینی (ره)، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری در فضای پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه فرمودند همه باید برای قوی تر شدن ایران عزیز تلاش کنند، گرامیداشت بزرگانی همچون بیدل دهلوی که هم جزو شاعران برجسته آیینی است و همه اشعار فراوانی در مدح امیرالمومنین علی (ع) و رثای حضرت سیدالشهدا (ع) سروده است در راستای مطالبه رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
وی گفت: مهمانانی از ۲۴ کشور و ۴۰ استاد از ایران که همگی جزو نخبگان حوزوی و دانشگاهی هستند در این رویداد حضور خواهند داشت. غلامعلی حدادعادل، رییس اسبق مجلس شورای اسلامی جزو سخنرانان این مراسم است.
صداقت گو با بیان اینکه معرفی بیشتر نخبگان و مفاخر ایرانی قطعا گام بلندی در راستای تحقق ایران قوی است، گفت: نسل جوان ایران و فارسی زبانان دنیا باید با شاعران، ادبیان، عرفا و علمای بزرگ آشنا شوند.










نظر شما